Om oss

VÅR HISTORIE

Quiltefryd ble startet i sluttet av 2007 av Åsne Kostveit. I januar 2016 sa jeg opp min trygge jobb innen økonomi i Oslo, solgte huset mitt på Eidsvoll Verk, og dro til Tønsberg for å overta Quiltefryd. Har ikke angret ene eneste dag.

Quiltefryd er en stor quiltebutikk i Øvre Langgate 50 i Tønsberg med stort utvalg av stort sett alt en quilter kan ønske seg innen stoff, vatt og tilbehør. Vi har hele 500 m2, så vi har nok å boltre oss på.

Vi er en quiltebutikk med høy kompetanse og god service. Vi arrangerer sytreff og kurs, og vi har quiltekafe hver fredag fra 11-14.

Vi er forhandler av Janome symaskiner, og har mange maskiner for demonstrasjon i butikken. Vi sender gratis over hele landet, og tar imot maskiner for service, som bli levert til  Janome sitt serviceverksted.

Vi quilter teppene dine med heldekkende mønster på vår Innova Longram quiltemaskin. Bor du langt unna, kan teppene sendes til oss. Vi har både vatt og brede baksidestoffer. Mønsrene du kan velge finner du her på nettsiden vår under menyen…